Gå til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at høre om vores nyheder og events 💌

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser


Vilkår for brug

Når du handler på www.ellenhard.dk accepterer du automatisk vores salgsbetingelser. Derfor råder vi dig til at læse alle nedenstående vilkår og betingelser grundigt igennem, inden du begynder at handle på www.ellenhard.dk.

Bestille

Ønsker du at bestille nogle af vores smykker, kan du afgive bestillingen på www.ellenhard.dk. Du modtager automatisk en ordrebekræftelse på e-mail, efter du har afgivet din ordre. Når ordren er afgivet, og du har modtaget bekræftelsesmailen, pakker vi den og sender den. Når varen er ved at blive pakket vil du modtage en e-mail om, at vi behandler din ordre og i sidste ende vil du umiddelbart inden vi afsender din vare modtage fakturaen på din e-mail.

Betaling

Alle priser på hjemmesiden er angivet i danske kroner og inkl. moms og alle danske skatter, afgifter etc. Betaling kan ske med Dankort / VISADankort / Mastercard / VISAcard / Mobilepay / Apple Pay. Transaktionsgebyrer betales af kunden og tillægges købsbeløbet. Vi trækker først beløbet fra kortet, når vi er klar til at sende.

Told og moms/moms

Hvis din ordre er afgivet fra et EU-land, skal du betale dansk moms/moms, men intet toldgebyr. Dette er i henhold til toldpolitikker vedrørende moms inden for EU. Hvis din ordre er placeret uden for EU, skal du ikke betale dansk moms/moms, men du skal muligvis betale yderligere skat og afgifter i destinationslandet. Ellenhard er ikke ansvarlig for disse eller for eventuelle ekstra gebyrer fra toldmyndighederne. Transportøren vil kontakte dig i tilfælde af ekstra gebyrer eller toldbehandling. Dette kan forsinke leveringen. Vær opmærksom på, at det er dit ansvar at betale for disse ekstra gebyrer.

Farver

Vi kan ikke garantere, at farverne på hjemmesiden er virkelighedstro. Dette afhænger delvist af farveindstillingerne på din computer eller smartphone. 

 

Forsendelse

Vi leverer til Danmark gennem GLS Pakkeshop. Ordrer afgivet før kl. 6 på hverdage afsendes samme dag. GLS tilstræber dag-til-dag levering i Danmark, og pakken bliver leveret til en GLS pakkeshop i nærheden af din angivne leveringsadresse. Når du bestiller dine varer kan du vælge, hvilken GLS Pakkeshop du vil have pakken leveret til. Du får besked på e-mail eller SMS, når pakken er klar til afhentning.
Pakker til andre lande har en leveringstid på 1-2 hverdage og leveres med UPS.
Alle varer sendes med GLS og fragtfrit inden for Danmark. Pakker uden for Danmark opkræves DKK 75,- inden for EU og DKK 150,- uden for EU.Returneringer og tilbagebetalinger

Ellenhard tager gerne imod returnering, dog senest 14 dage fra modtagelsesdatoen. Ellenhard refunderer det fulde beløb for de(n) returnerede vare(r), og du er ansvarlig for returneringsomkostningerne for forsendelse og alle andre udgifter.
Varen/varerne skal returneres ny, ubrugt og med alle Ellenhard-mærker. Da den originale emballage repræsenterer en ikke ubetydelig værdi for Ellenhard, anses varen ikke for at være returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget. Returneringer, der er blevet brugt, beskadiget eller ændret, vil ikke blive accepteret, og kan sendes tilbage til dig for din regning. Du kan prøve varen på den måde, du ville gøre i en butik uden at forårsage nogen form for forringelse. Hvis varen/varerne bruges på anden måde beskrevet i ovenstående, betragter vi varen/varerne som brugt, og du mister din returret helt eller delvist.
Sammen med varen bedes du vedlægge en kopi af fakturaen for købet eller et ordrenummer, så vi kan finde din originale ordre i vores system og refundere beløbet til det kort, som varen/varerne er betalt med. Vi betaler ikke beløbet kontant eller ved bankoverførsel, men krediterer det betalings- eller kreditkort, som købet er foretaget med.
Produktet kan returneres til vores adresse: Ellenhard, Prins Frederiks Alle 1, 2840 Holte, Danmark. Hvis du har fortrudt dit køb eller har brug for at få din vare ombyttet, skal du betale for fragtomkostningerne for at returnere varen til os. Vi påtager os ikke ansvar for varer tabt under forsendelsen tilbage til os. Derfor anbefaler vi, at du opbevarer en portokvittering med sporingsnummer som bevis på, at pakken er sendt.
Hvis du har modtaget fri fragt på dit køb, fratrækkes forsendelsesomkostningen kr. 50,- i returbeløbet, hvis det samlede køb derved kommer under kr. 2000,-

Klagemuligheder

I tilfælde af en klage over et smykke købt i vores webshop, kan der sendes en klage til os på hello@ellenhard.dk 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til


Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal
her - http://ec.europa.eu/odr

Hos Nævnenes Hus kan du som udgangspunkt klage over alle varer og ydelser, når følgende betingelser er opfyldt:

 - Varen eller ydelsen er købt til privat brug.

 - Købet er foretaget ved en erhvervsdrivende sælger.

 - Den erhvervsdrivende sælger har fast forretningssted eller lignende i Danmark.

 - Prisen for varen eller ydelsen er mellem 1.110 – 100.000 kr. (for tøj og sko er mindstebeløbet 720 kr.)

 - Fejlen er opdaget inden for to år ved køb af vare.

 - Du har klaget til sælgeren, og sælgeren har afvist dit krav helt eller delvist.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 16.maj 2024

Ellenhard dækker ikke forsendelsesgebyrer i tilfælde af en klage.


Personlig data

De oplysninger, du giver, når du handler hos Ellenhard, bruges kun til at gennemføre din ordre. Ellenhard sender ikke e-mail til kunderne uopfordret. Kunder vil kun modtage e-mails direkte relateret til en handel. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du modtage information om nye produkter og særlige kampagner. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.
Alle oplysninger om kunder bruges og opbevares i overensstemmelse med bestemmelserne i databeskyttelseslovgivningen. Som kunde hos Ellenhard har du ret til at sende en indsigelse mod registrering af personoplysninger, og du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse herom sendes til: hello@ellenhard.dk

Kontakt

Ellenhard Copenhagen
Prins Frederiks Alle 1
2840 Holte
tlf. +45 47 47 18 18
CVR: 18971747